İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat
Reef Terrace Bodrum'un Kalbindeki Proje

Hem akşamüstüleri sokakları ele geçiren hanımeli kokusudur Bodrum hem de tekne gezintisinde insanı ürperten rüzgarın tuzlu kokusudur.

Bodrum’un adını duyduğunda bile hem kumların yakıcılığını hisseder insan teninde hem de taş evlerin koyu gölgelerinin serinliğini.

Bodrum, hem denizin mavisiyle ormanın yeşilinin birbiriyle kucaklaştığı yerdir hem de müziğin, dansın, eğlencenin doyasıya yaşandığı yer.

Birbirinden keyifli barlarıyla, yaz sıcağının etkisini azaltan meltemiyle, artık evlerin ayrılmaz bir parçası haline gelen begonvilleriyle herkesin zihninde farklı bir Bodrum imgesi vardır.

Ancak Bodrum’la ilgili herkesin ortak bir hayali de vardır: Bodrum’da yaşamak. Çünkü Bodrum sadece yaz tatillerinde değil kış mevsiminde de dünyanın yaşanılacak en güzel yerlerinden biridir.

Bodrum’un merkezinde gerçekleştirilen en son projelerinden olan ve artık hepsi de adından beğeniyle söz ettiren bir marka haline gelen Reef Port ’tan sonra Reef Terrace projesi de sizlere Bodrum’un kalbinde bir hayat vadediyor.

Bodrum’un merkezinde yeni bir hayat...

Bodrum’un Kumbahçe Mahallesinde yer alan Reef Terrace Projesi, Kumbahçe Plajı’na, Barlar Sokağı’na, Halikarnas Disko ’ya, Gemi Yanaşma İskelesi’ne yani Bodrum’un kalbine yürüme mesafesinde keyifli bir yaşam alanı sunuyor.

Bodrum’un olmazsa olmazı renkli ve hareketli eğlence hayatı da eşsiz ve benzersiz denizi ve huzurla dolu doğası da hemen yanı başınızda duruyor.

Reef Terrace Projesi dilerseniz evinizin konforunu ve bahçenizin keyfini doya doya yaşamanıza dilerseniz de kısa bir yürüyüşle Bodrum’un kendine özgü pırıltılı hayatına karışmamıza olanak sağlıyor.

Özgün mimari, nefes kesen manzara...

Reef Terrace Projesi, arazinin topoğrafyasına uyum sağlayan farklı kotlarda, 16 blok içinde, kaliteden en ufak bir ödün verilmeden ve özenle seçilen malzemeler kullanılarak inşa edilmiş 32’si dubleks toplam 48 daireye ev sahipliği yapıyor.

Reef Terrace Projesinde yer alan daireler, sadece içinde yaşayacak olanların rahatı, konforu, huzuru, zevki ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ve hayatlarını kolaylaştıracak her detay üzerinde incelikle durularak tasarlanmış bulunuyor.

Dairelerin hepsi manzarayı da mimarinin bir parçası olarak değerlendiren özgün birer mimari kimlik barındırıyor. Reef Terrace Projesinin sakinlerine Bodrum Kalesinden Gemi Yanaşma İskelesi’ne, değirmenlerden Kos Adası’na kadar nefes kesen bir manzara eşlik ediyor.

Bodrum manzaralı bahçe keyfi...

Reef Terrace Projesindeki dairelerin doğayla bütünleşen müstakil bahçeleri de sahiplerine muhteşem bir Bodrum manzarası yaşatıyor.

Bahçenizin serin gölgesinde içeceklerinizi keyifle yudumlayarak ailenizle, yakınlarınızla, dostlarınızla sohbet ederken ya da hanımeli ve lavanta kokularıyla dolu mis gibi havanın tadını çıkararak elinizdeki kitaba dalmışken size Bodrum Koyunun pırıl pırıl mavisi de doğanın huzur veren yeşili de eşlik edecek.

En güzel akşamlarımızı Bodrum’un gün batımı kızıllığına, en güzel gecelerinizi mehtabın denizi yakamozlarla süsleyişine şahit olduğunuzda yaşayacaksınız.

Sizler de Bodrum’un kalbinde özel ve ayrıcalıklı bir hayata sahip olmak ve Bodrum’un güzelliğini dilerseniz on iki ay boyunca yaşamak istiyorsanız Reef Terrace Projesindeki yerinizi bir an önce alın. Sadece Bodrum’da yaşamakla kalmayın, Bodrum'u yaşayın!







Paylaş

Kategoriler

Yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru kararı vermenizi sağlıyoruz.



Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder
Bilgilerinizi Bırakın, Sizi Arayalım


veya