İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat
Reef Port Bodrum ile Denize Sıfır Bodrum Sefası!

Mavinin dalga dalga insanın ruhuna işlediği, güneşin ise iç ısıttığı nadide topraklar burası… Bodrum’un havasını soluyup suyunu içen buradan kopamaz derler. Doğrudur da! Mavisi başka, yeşili başka, yazı başka, kışı başka bu kıyıların… Bir kez tadına baktıysanız bu güzelliğin, kolay kolay kopamazsınız. O halde direnmenin manası yok, daha da kök salmak gerek. Daha sağlam adımlarla, daha kendinden emin bir şekilde yerini almak, Bodrum’un bir parçası olmak gerek. Peki, nasıl? Kutup Yıldızını takip edin…

Kutup Yıldızı Gayrimenkul, Bodrum’a kök salmak, bu masalsı atmosferin bir parçası olmak isteyenler için bir tür yol gösterici olarak faaliyet gösteriyor. Reef Port Bodrum ise denize nazır konumu, dekorasyonu, lüks bir bakış açısı ile tesis edilen tüm detayları ile hayal ettiğiniz Bodrum günlerinin sahnesi olabilir.

Pencereyi aç, mavilik içeri dolsun!

Reef Port Bodrum satılık dairealternatifleri ile denize yakın konumu ile sizi Bodrum’un göz alıcı maviliğinin bir parçası olmaya davet ediyor. Kumbahçe’de harika bir konumda yer alan proje, sizi mistik bir yolculuğa çıkaracak, Bodrum’un büyülü dünyası ile tanıştıracaktır. Kokusu, havası, sesleri ile bir başka dünya olan bu bölge, hayalleriniz ile bütünleşen bir yaşam alanı olması sebebi ile kopamayacağınız bir adres olabilir. Bohem atmosferi, Bodrum Kalesini görmesi ile tarih kokan manzarası, denizin ruha iyi gelen hali ve göz kamaştıran konforu ile Reef Port Bodrum, hayatınızın geri kalanını geçirmek isteyeceğiniz bir yerleşim olacaktır. Evinizde keyifle zaman geçirirken muhteşem deniz manzaranızda birer inci tanesi gibi dizilmiş olan yatlar, yaşanan ana güzellik, keyif ve mutluluk katacaktır. Dünyanın en güzel manzaralarından biri ile karşı karşıyasınız. Bodrum satılık dairearayışınızın nihai noktasındasınız ve biraz daha detaya ihtiyacınız var. Hadi biraz daha yakından bakalım ve yeni yaşam alanınızı daha yakından tanıyalım!

Reef Port Bodrum’da Lüks Bir Yaşam!

Reef Port Bodrum, lüks ve kaliteli bir yaşam vadediyor. Denizin kıyısında gösterişli ama sakin, zengin ama mütevazı bir yaşam sürmek, burada mümkün… Kale ve deniz manzarasına sahip olan daireler, göz kamaştıran aydınlatması, kalite ve teknoloji ürünü olan ankastre ürünleri, konfor sağlayan geniş pencereleri ve balkonları ile tam anlamı ile mükemmel birer yaşam alanı tasarlıyor. Çeşitli metrekarelerde 2+1 ve 3+1 alternatifleri ile sunulan Reef Port Bodrum daireler, yaz kış her zaman yaşamak isteyeceğiniz bir atmosfere sahiptir. Bodrum evleri arasında pek çok özelliği ile fark yaratan daireler, kalite ile özdeşleşiyor. GORANJE ve HÜPPE gibi markaların tamamladığı, ısı pompalı ısıtma sisteminin yanı sıra jeneratör ve su deposu gibi imkânlar ile donamış olan sitemiz, toplamda 5 blok ve toplam 14 daireden oluşuyor. Alüminyum doğramalarından kapalı otoparkına daha pek çok önemli özelliğin zenginleştirdiği bu muhteşem yaşam alanlarını birebir görüp kararınızı vermelisiniz. Bu büyüleyici atmosfer ve mükemmel konforu görüp hissetmek farklı, sadece dinlemek farklı… Bodrum satılık daire arayışınızın son noktasındasınız.

Bir de bazı hayalleri sadece hayal etmek yerine, yaşamak gerekir. Bodrum bir hayaldir, rüya gibi bir şey burada olmak… Bunu yaşamak ise sizin elinizde… Buram buram mandalina kokan, begonvillerin süslediği, maviliğin zenginleştirdiği ve pek çok sosyal ve kültürel imkânın dinamik kıldığı Bodrum’da siz de yerinizi alabilir ve bir hayali yaşayabilirsiniz. Dillere destan Bodrum evleri en modern, en yenilikçi ve en keyifli hali ile şimdi karşınızda. Bahsettiğimiz tüm bu özelliklerin yanı sıra konumu ile de oldukça cazip olan Reef Port Bodrum daireleri, size daha esnek olma imkânı tanıyacak, özgürlüğünüzü kısıtlamayacak, bölgenin hem merkezinde hem de sakinliğinde olmanızı sağlayacaktır. Kumbahçe’nin bu güzel noktasında yazı kışı benzersiz olan Bodrum’un tadını çıkarabilir, yeni yaşamınıza adım atabilirsiniz. Satılık daire alternatiflerinin en yenisi, en gözdesi ve en benzersizi olarak, Reef Port Bodrum satılık daire seçenekleri hemen yanı başınızda…  Hem kime iyi gelmez ki Bodrum havası, kimi sürüklemez rüzgârı ile? Siz de kapılın bu rüzgâra, hayatın benzersiz güzellikte bir yüzü ile tanışın…


Paylaş

Kategoriler

Yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru kararı vermenizi sağlıyoruz.



Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder
Bilgilerinizi Bırakın, Sizi Arayalım


veya