İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat
Kutup Yıldızı Gayrimenkul Ortaklarından Kaan Sayan ile Röportaj

Kaan Bey, öncelikle bize kendinizden bahseder misiniz?

Elbette. Ankara TED Kolejinin ardından, Bilkent Üniversitesinde Turizm ve Otelcilik bölümünde eğitim aldım. Sonrasında ise kendimi doğrudan iş yaşamında buldum ve Sheraton Hotel ile başlayan kariyerimi, Hilton, Regus ve Ouspace gibi firmalar ile sürdürme imkânına sahip oldum. Genel müdürlük ve Satış müdürlüğü gibi görevlerde yer alırken, iş geliştirme ve satışa dair önemli deneyimler edinme fırsatım oldu. Bugün ise Kutup Yıldızı Gayrimenkul ve Yatçılık şirketinin ortaklarından biriyim ve faaliyetlerimizi Kutup Yıldızı çatısı altında sürdürüyoruz.

İyi bir eğitim almış, kendinizi geliştirmiş, çokça tecrübe edinmişsiniz. Peki, neden şimdi gayrimenkul sektörü?

Çünkü gayrimenkul sektörü, canlılığını yitirmeyen nadir sektörlerden biri… Hele de ülkemizden söz ediyorsak, en hareketli sektörlerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Bu alanda çokça fırsat çıkabiliyor karşınıza ve karlı işlere de imza atılabiliyor. Tabi bu işin teknik boyutu… Bunun dışında biraz daha samimi bir cevap verecek olursam, kulağa biraz romantik bir bakış açısı gibi gelebilir ama insanları mutlu olacakları, güzel anılar biriktirecekleri yaşam alanlarına kavuşturmak, insanın ruhunu besleyen bir iş ve bu maddi boyutu aşan, insanı tatmin eden bir duygu. Hayatımızın bu tür kritik aşamalarında bize yardımcı olan insanları unutmayız mesela, yıllar geçse de hatırlarız… Bu da öyle, benzeri bir durum, naçizane insanları hayallerine kavuşturmak gibi… Hele de Reef Bodrum projemiz, tam olarak bu duyguyu yaşatıyor bize. İnsanların mutluluklarını gözlerinden okuyabiliyoruz ve gerçekten muhteşem bir Bodrum atmosferi vadediyor her bir dairemiz.

Geçmişte çok uluslu şirketlerde çalışmış olmanın bugün işinize değer kattığını düşünüyor musunuz?

Elbette, çok uluslu şirketlerin bünyesinde olmak, pek çok avantaj kazandırıyor insana. Hem iletişim, hem finans, hem de yönetim anlamında önemli nitelikler kazandırdığını söyleyebilirim. Bununla birlikte bugün gayrimenkul sektöründe de uluslararası bir iletişim içerisindeyiz. Bodrum sadece yerli turistin akın ettiği, sonra da âşık olup yerleştiği bir coğrafya değil. Burada çokça yabancı var ama artık biz onlara yabancı demiyoruz, çünkü bizden daha yerli oldular. Tam anlamı ile Bodrumlu onlar ve Bodrumlu olan ve olmak isteyen yerli ve yabancı çokça müşterimiz var. Örneğin, Reef Port Bodrum ve Reef Terrace Bodrum projelerimiz, hem yerli hem de yabancı müşterilerin çokça ilgisini çekiyor ve bu aşamada uluslararası bir bakış açısı kazandıran deneyimlerin, şüphesiz ki katkısı oluyor.

Reef Port ve Reef Terrace Projelerinin sizi heyecanlandırdığını anlıyoruz. Bize biraz bu projelerden söz eder misiniz?

Reef Bodrum kapsamı altında bugün hala yeni sahiplerine kavuşmaya devam eden Reef Port ve Reef Terrace, tam anlamı ile Bodrum’un bir parçası olmayı vadeden projeler. Reef Port, Gemi Yanaşma İskelesinin hemen yanında, plajın yakınında, Bodrum’un merkezi pek çok noktasına hâkim ve muhteşem bir Bodrum manzarasına sahip… Reef Terrace ise hem biraz sakinliği hedefleyen hem de Bodrum’un heyecanından kopamayanlara, müstakil bahçe avantajı sunan bir proje seçeneği. Her iki alternatifte de doğaya uyum sağlayan bir tasarım anlayışı var ve bu sayede Bodrum’un güzel siluetine zarar verilmiyor. Mimari olarak ise beklentileri karşılıyor ve elit bir yaşam alanı ortaya çıkarıyor. Her bir detayı, insanların Bodrum hayallerine uygun olarak tasarlanış ve bu sayede ilk görüşte bir heyecan okunuyor insanların gözlerinde. Bu heyecan ve mutluluk ise gerçekten bulaşıcı… Biz de insanların hayallerine kavuşma mutluluğundan payımızı alıyoruz.

 

Kısacası Reef Port ve Reef Terrace projelerini, birer mutluluk kaynağı olarak tanımlayabilir miyiz?

Kesinlikle… Özenli bir tasarım sürecinin yürütülmüş olması sayesinde, en küçük detayına kadar “İnsanlar Bodrum’da ne hayal ediyor, nasıl bir yaşam arzu ediyor?” düşüncesi ile ortaya çıkmış projeler bunlar. Nihayetinde ise aldığımız geri dönüşlerden de anlıyoruz ki, bu tasarım anlayışı tam anlamı ile nokta atışı olmuş. Çünkü insanları heyecanlandırıyor, kolayca gönüllerini fethedebiliyor bu daireler. Bir daireden öte, aradığınız geniş teras, bahçe ya da belki havuz gibi pek çok imkânı sunabiliyor. Kısacası Bodrum’da bir yaşam hayali kuranlar için, son derece başarılı iki alternatiftir Reef Bodrum projeleri. Bu sebeple de mutluluk kaynağı olarak niteleyebiliriz.


Paylaş

Kategoriler

Yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru kararı vermenizi sağlıyoruz.



Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder
Bilgilerinizi Bırakın, Sizi Arayalım


veya